Kombinationskurs Vardagslydnad & NoseWork

Praktiska övningar som man har nytta av i det vardagliga livet och som stärker er relation och samarbete. Parallellt med att vi lär in grunderna i sporten NoseWork!

Den här kombinationskursen är speciellt framtagen till dig med unghund! Unghundstiden är ofta utmanande och vi tror på ett koncept med nyttiga vardagsövningar i kombination med självständigt nosarbete. Du får träna vardagslydnad varannan gång med övningar som inkallning, koppelträning, passivitet, och lekutveckling. Varannan gång lägger vi fokus på inlärning av doften eukalyptus som hunden ska lära sig att söka och markera. NoseWork är en fantastiskt rolig och växande sport! 

Läs mer: http://www.trofasthund.se/nosework.html eller på www.snwk.se

Kursen hålls både utomhus & inomhus. Vartannat tillfälle övar ni vardagslydnad för Caroline Ling & varannan gång övar ni NoseWork med Caroline Svärd. 

Pris: 1900 kr.
Deltagare: 6-8 st. Reservplatser kvar!
Instruktörer: Caroline Ling & Caroline Svärd  
Plats: Björnlunda Ekeby Udde 
Covid19: Vi förutsätter att alla tar ansvar för att minska smittspridning! Vi håller avstånd till varandra, alla medtar egen vattenskål/vatten, träningsutrustning mm. Stanna hemma vid minsta symtom! Använd egen medhavd handsprit. 

Nästa kursstart: 
Dag:
Datum: Ingen planerad. 
Kväll: 
Datum: