Caroline Svärd & Viper

Utbildade via Svenska Terapihundskolan under 2019. Bosatta i Björnlunda och har genomfört sin praktik på Isabellagården 2 i Strängnäs samt LSS-boendet Dammlöta Hage i Björnlunda. 

Caroline är utbildad djurvårdare i grunden och har arbetat inom bland annat hemtjänst, som lärare, jobbcoach och driver idag ett eget företag inom coaching och hund. Viper är en Border Collie född 2011 som är en otroligt lyhörd och mjuk individ som älskar att finnas nära och bli klappad på. Han uppskattar sin breda karriär med matte och har fina tävlingsmeriter i bagaget, att få visa upp några av hans trix till glädje för andra gör han helhjärtat. Förutom att han arbetar som mattes närmsta kollega under hennes hundkurser så utbildas han även till brandsökshund (pågående) och är fenomenal på att arbeta med sin nos. 

Caroline & Viper bokas via: 0707-94 11 94

Carola Svärd & Vilja

Utbildade via Svenska Terapihundskolan under 2019. Bosatta i Strängnäs (sörmland) och i Arvet (dalarna). Genomförde sin praktik på Hammargården i Mariefred i Strängnäs kommun. 

Carola är utbildad sjuksköterska och har arbetat bland annat på Mora lasarett och S:t Görans sjukhus i Stockholm. Senare delen av hennes yrkesliv arbetade hon som administratör med ansvar för bokföring, löner och kundmottagning. Vilja är en Border Collie född 2011 som är lekfull och kärvänlig. Hon älskar att lära sig nya saker och att tillsammans med matte åka på nya uppdrag inom äldreomsorgen. 

Carola & Vilja bokas via: 070-511 90 16

Amanda Lindström & Baltazar

Utbildade via Svenska Terapihundskolan under 2019. Amanda arbetar till vardags på Skavsta flygplats i Nyköping, där hon även bor med sambo och djur. Hon har ett stort häst- och hundintresse och är även engagerad i föreningen för unga reumatiker. Hon har genomfört sin praktik på St. Anna äldreboende i Nyköping. Baltazar är en Finsk lapphund som är född 2015, han tävlar fortfarande aktivt i rallylydnad. Baltazar gillar att vara tillsammans med nya människor, få kela, spela spel och visa upp konster. 

Amanda & Baltazar bokas via: 070-99 66 111