Rallylydnad

Rallylydnad står för glädje, samarbete och fokus, en sport som passar alla raser och åldrar. Kurserna passar dig som vill aktivera din hund och samtidigt öka samarbetet er emellan, samt till dig som vill eller redan tävlar.

Rallylydnad Nybörjarklass:

Kursen är avsedd för dig som vill ta klivet in i rallylydnadens fantastiska värld! Sporten där samarbete, glädje och kommunikation mellan hund & förare belönas! Vi går igenom grunderna i rallylydnad, gällande regelverk, utförande och inlärning av samtliga moment i nybörjarklassen. Under kursen provar vi även kombinationer av moment och kortare banor.

Dessutom läggs stor vikt vid följsamhets- och kontaktövningar. Kursen passar både dig som vill förbättra vardagslydnadens samarbete samt för dig med tävlingsambitioner - en bra grund är viktig! Du får ta del av mina många år som tävlande i sporten, som instruktör och tillika min erfarenhet som domare i sporten.

Förkunskap: God allmänlydnad. 

Pris: 1800 kr.  
Deltagare: 7 st. Full!
Datum: Torsdagar kl.18-20 20/4, 27/4, 4/5, 11/5 (uppehåll 18/5), 25/5.  

Sagt av kursdeltagare om rallylydnad:

"Inte lika stramt som vanlig lydnad, det handlar mest om att ha roligt med sin hund".

"Jag hade inte ambition att tävla, men Carro hjälpte mig att våga & nu är vi redan i nästa klass"

"Rallylydnadskursen i liten grupp var precis vad som behövdes, för jag blev fast! Jag kunde aldrig tro att det var så roligt och givande för min hund. Samarbetet ökade och många skratt gav det när nya moment skulle läras in. Carolines förmåga att se vad alla behövde för att lyckas är helt fantastisk". Gudrun med Gibzon

"Kul med liten grupp, kursen gör att man skärper sig under positiva former"